Pagina menu
Categories Menu

Nawerk

Nawerk

Na het overlijden van je partner, ouder of kind staat je wereld logischerwijs even stil en word je opgeslokt door alles wat er gebeurt: verdriet om het verlies, het regelen en bijwonen van de uitvaart. Dagenlang ben je omringd door familieleden en vrienden die het verdriet met je delen en je bijstaan. Maar uiteindelijk komt er een dag dat je weer op jezelf bent teruggeworpen. Je verkeert dan nog altijd in een soort roes. De ‘buitenwereld’ lijkt nog zo ver weg en je bent er nog niet aan toe om die toe te laten. Maar soms komt die ruw alsnog je leven binnenvallen. Je ontvangt telefoontjes, mailtjes of brieven van allerlei instanties, die iets van je willen. Soms zelfs nog geadresseerd aan de overledene, de afzender is blijkbaar nog niet op de hoogte van het overlijden. Het is niet makkelijk om daarmee aan de slag te gaan, omdat je hoofd daar eenvoudig nog niet naar staat.

 

Busnizz Cares voor u

Ik maak graag een afspraak om samen naar de papierwinkel te kijken. Wat moet er echt op korte termijn geregeld worden? Veel zaken hebben helemaal niet zo’n haast, die kan je op het gemak op een later tijdstip afhandelen, als je daar eenmaal aan toe bent. Indien gewenst handel ik zaken voor je af, maar het liefst maak ik je wegwijs zodat je zelf de kracht (her)vindt om de touwtjes weer stevig in handen te nemen. Ik neem echt de tijd voor je, met alle ruimte om je persoonlijke verhaal te vertellen en aan te geven waar knelpunten zitten. Daarna kunnen we op het gemak samen onderzoeken of er zaken zijn die op dit eerste moment geregeld moeten worden.
In principe is één gesprek hiervoor meestal voldoende, maar mocht je aanvullende vragen hebben of behoefte hebben aan af en toe bijpraten, dan maak ik ook daar graag tijd voor. Iedere ervaring is immers anders en ik lever maatwerk, tegen een schappelijk tarief.

 


Werkzaamheden Busnizz Cares: