Pagina menu
Categories Menu

Posted by on dec 5, 2016 in Nieuws | 0 comments

Onaangename verrassing na overlijden

Onaangename verrassing na overlijden

Het zal je maar gebeuren. Je man pleegt zelfmoord en daags na zijn uitvaart ontdek je tussen zijn documenten allerlei brieven van deurwaarders en schuldeisers. Je man blijkt er een geheim leven op na gehouden te hebben en diverse leningen afgesloten te hebben om zijn seksverslaving in stand te houden.

Door zijn ongebreidelde spendeergedrag sta je nu voor torenhoge schulden, moet je het huis verkopen en dreigt schuldhulpverlening. Het verdriet om het verlies van je partner maakt plaats voor radeloosheid en woede. Wat moet je dan? Niet iedereen kan dan een beroep doen op het tv-team van ‘Uitstel van executie’. De harde les die we uit deze uitzending leren is dat je altijd grip moet zien te houden op de financiële administratie en zaken goed geregeld moet hebben, zodat schulden van je partner niet zomaar op jou af te wentelen zijn. Maar dat is makkelijk gezegd, natuurlijk.

Deze casus is te zien in de nieuwste uitzending van ‘Uitstel  van executie’, met Martijn Krabbé. Om de uitzending te kunnen bekijken moet je helaas wel inloggen bij RTLXL.